Jogi nyilatkozat

www.bortkostolunk.hu weboldalon található tartalom szellemi jogvédelem alatt áll.

Az www.bortkostolunk.hu adatbázisait illetően mindenfajta felhasználási jogosultság engedélyezése az oldal üzemeltetőjének engedélyével történhet.

A www.bortkostolunk.hu oldal üzemeltetője fenntart minden, az oldal bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. Az oldalak tartalmát nemzetközi és magyar törvények védik.

Az oldal tartalmának bárminemű felhasználása kizárólagosan csak a jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges, a forrás megjelölésével. Tilos az oldalon szereplő tartalmak elektronikus tárolása, bármilyen formátumban történő feldolgozása és értékesítése az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal tartalmának így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.bortkostolunk.hu oldal teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon  tilos. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül az oldal tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz után közölni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az üzemeltető követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését.

Az oldaltól értesüléseket átvenni csak előzetes egyeztetést követően lehetséges, azzal a feltétellel, hogy az átvevő
1, nem módosítja az eredeti információt,
2, az oldalra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

Az oldalt a www.gencsworks.hu üzemelteti.