Kristinus pincészet

Kristinus borbirtok


A Balaton mély és sekély. Sokszínű és monokróm: türkiz. Komoly, mint egy őszi vihar és könnyed, mint a júliusi naplemente. Mint a Kristinus pincészet borai. Fehérek, vörösek és rosék. Egy fajta – egy dűlő.

 

A borászat a Balaton déli partján található, mely 2005 óta készít díjnyertes borokat. A Kristinus Borbirtok a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő konyhával, egyedülálló módon moziteremmel, rendezvényhelyszínnel és 10 szobás Vinotellel is várja vendégeit. De nem csak azokra számítanak Kéthelyen, akik kifejezetten ezekért az élményekért érkeznek: a Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található pincészet a túristák programját is színesítheti egy kellemes koncerttel, hangulatos vacsorával vagy egy jó film megtekintésével.

A Kristinus Borbirtok, az élménybirtok csak a kiindulópont, az első randevú, amely után állandó vendéggé szeretnének válni az otthonokban.

A birtok borai

A dél-balatoni terriort mi mutathatná be szebben, mint a Kristinus kínálata. A francia fajták dominanciájával összeállított egyedi kínálat az elegancia mellett mélységet, könnyedséget, a napfény ízét, a talaj zamatát őrizgeti minden cseppben, egyben hamisítatlanul balatoni is.

Kristinus pincészet

A Balaton-melléki borvidék

A borászat a 37 déli parti települést magában foglaló Balatonboglári borvidék része: a 3200 hektáron kiváló fehér és vörösborok kerülnek a hordókba. A terület fehér fajtái közé tartozik a Chardonnay, az Irsai Olivér, a Királyleányka, a Sárgamuskotály, az Olaszrizling, a Rajnai Rizling, a Szürkebarát és a Furmint. A vöröseket a Merlot, a Cabernet Sauvignon, a Pinot Noir, a Kékfrankos és a Cabernet Franc képviseli.

 

További információkért látogass el a weboldalukra: www.kristinus.hu

Vagy keresd fel a facebook oldalukat!

 

Forrás: kristinus.hu

 

A következő posztok érdekelhetnek

Káli pince

Németh pince

Bortkostolunk Toplista | TOP 5 BOR
hamarosan...

Harsányi

Ciróka Furmint 2016

hamarosan...

Mészáros

Cabernet Sauvignon 2016

hamarosan...

Kamocsay Prémium

Pinot Gris 2017

hamarosan...

Böjt Gergő

14' Cuvée 2014

hamarosan...

Bardon

Meszes Furmint 2016

Tovább a kategóriás toplistákhoz

Hirdetési felület kiadó

Releváns követők, épülő közösség. 280px*300px illetve 280px*600px hirdetési felület kiadó!

További információért kattintson ide!