8.3 C
Budapest
vasárnap, április 21
spot_img

Csóbor pincészet

A Csóbor pincészet boraival megismerkedni szenzációs élmény! Precízen elkészített, de alapvetően természetes boraik vannak, visszafogott savtartalommal. Könnyen fogyaszthatók, kíméletesek.

 

Az etyeki megjelölés ne tévesszen meg senkit, a borok nem igazán etyeki jellegűek. A Velencei-tó környékén kicsit más a talaj is és a klíma is. Melegebb van, több a napfény és magasabb a talaj humusztartalma. Olyan vörösborokat lehet termeszteni, hogy hét nyelven beszélnek! A kivételes termőhelyi adottságok a Csóbor pincészetnél szakmai igényességgel, szorgalommal, hibátlan stílus- és arányérzékkel, valamint hatékony családi együttműködéssel egészülnek ki.

Az ültetvény és a pincészet

Az első szőlőültetvényt 1989-ben vásárolták meg, azóta folyamatosan telepítettek, s jelenleg már 36 hektáron gazdálkodnak. A szőlők a Velencei-tó körül – Agárdon, Gárdonyban, Pákozdon és Nadapon – találhatóak. A pincészetet folyamatosan fejlesztik, 2500 hektoliter tárolókapacitással, a szőlőfeldolgozáshoz korszerű gépekkel, modern hűtőberendezéssel rendelkeznek. Vörösboraikat fahordókban, fehér boraikat acéltartályokban tárolják. A termelt borok minőségét jelzi az a sok-sok elismerés, amelyet különböző borversenyeken elértek.

- Hirdetés -

Csóbor pincészet

A birtok borai

 

További információkért látogass el a weboldalukra: www.csoborpinceszet.hu

Vagy keresd fel a facebook oldalukat!

 

Ehhez kapcsolódó tartalom:

 

forrás: borespiac.hu

Kapcsolódó tartalmak

3,128LikeTetszik
2,070KövetőKövetés
- Hirdetés -

Legfrissebb cikkek